Újabb díjakkal gazdagodtunk!

A nyári hőség ellenére folyamatosan zajlanak a kisebb, nagyobb borversenyek.

Két év kihagyás után, idén 41. alkalommal került megrendezésre az Országos Borverseny, ahol legújabb évjárataink három nagyarany és két aranyéremmel lettek gazdagabbak. 

Külön öröm ez számunkra, hiszen nem csak a prémium kategóriás Legend boraink (5 puttonyos Legend Aszú 2017, 6 puttonyos Legend Aszú 2016), hanem a kiváló ár-érték arányt nyújtó, kiskereskedelemben kapható 2016-os 5 puttonyos Tradition Aszúnk is Nagyarany érem nyertese lett!

Arany érmet a 2019-es évjáratú Furmint Selection borunk és a 2021-es évjáratú T-furmint borunk kapott.

Ugyancsak két év kihagyás után rendezték meg székhelyünk, Sárospatak város Borversenyét is, ami az idén ünnepelte 20. születésnapját. A versenyen a helyi borászatok nagykövetei mellett, a Hegyközség és Sárospatak vezetői, továbbá a város életében kiemelkedő szerepet betöltő polgárok is bíráltak. A versenyen a 2017-es 5 puttonyos Legend Aszúnk Nagyarany, amíg a 2016-os 6 puttonyos Legend Aszúnk Arany érmet kapott!

Azonban nemcsak a több éve megrendezésre kerülő borversenyekről hoztunk el díjakat. Az idén rendezték meg először a Winelovers Wine Awards versenyt, amelyen a hazai és a nemzetközi borvilág közismert alakjai bíráltak. A versenyre a 2016-os évjáratú 6 puttonyos Legend Aszúnk küldtük be, amely sikeresen helytállt a kiváló borszakértőknél is és 91 ponttal Arany érem tulajdonosa lett!

Köszönjük a díjakat, amelyek nemcsak kellő elismerést nyújtanak részünkre, de biztosítanak arról is, hogy jó az az irány, amit képviselünk!

 
Pajzos díjak 2022 nyár

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg az ismerőseiddel!

Válogatott tételek

Borok