A jelenünk

Közel 30 éves fennállásunk óta 2022-re jutottunk el ahhoz a fordulóponthoz, hogy megújítsuk a Pajzos Tokaj arculatát. A korszerűsített logó és címkecsalád is jól tükrözi, hogy a tradíciók követése mellett a megújulás fontossága is kiemelt prioritást élvez borászatunkban.

A hazai borpiacon 2021-ig két márkával voltunk jelen: a prémium minőséget a Pajzos Tokaj, a jó ár-érték aránnyal rendelkező borokat pedig a Megyer Tokaj márka név alatt forgalmaztuk. 2021-ben azonban a két márkát összevontuk és itthon már csak Pajzos Tokaj márkával vagyunk jelen.
Borászatunk évente közel 300.000 palack bort készít, aminek 1/3-át, birtokborunk a T-Furmint teszi ki. Évente több, mint 300.000 palack bort értékesítünk is, amelynek 70%-a nemzetközi kereskedelmi forgalomba kerül. A jelentős exportunk egy részét a francia kapcsolt vállalkozásunk a Chateau Clinet révén, másik részét pedig közvetlenül bonyolítjuk. Fő partnerországaink közé tartozik Anglia, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Írország és Svédország.

Belföldön a kiskereskedelmi egységek közül az Auchan Magyarország, a Tesco és az Aldi kiemelt partnerünk, legjelentősebb nagykereskedelmi egységünknek pedig a Veritas Borkereskedés számít. Hazánk számos borszaküzletében (Pannon Borbolt, Borfalu Bortéka, Therápia Borkereskedés), éttermében (VakVarjú, Platán étterem, Rosenstein) és borbárjában (Galéria12-, Kóstolom- és Szalonspicc Borbár) megtalálhatók boraink.

Pajzos régi logó

Régi logó

Pajzos új logó

Új logó

Egységben az erő

A csapat

A Pajzos teljes csapata azon dolgozik, hogy évről-évre magas minőségű szőlőből a megszokott prémium minőségű borokat tudjunk biztosítani fogyasztóink részére, minél több értékesítési ponton.

Kolozsváry-Kiss_Árpád
Kolozsváry-Kiss Árpád

Igazgató

Espák Pál
Espák Pál

Szőlészeti és Borászati Igazgató

team__0003_HadobasIngrid
Hadobás Ingrid

Irodavezető

team__0004_GeburaMate
Gebura Máté

Értékesítési vezető

Fedor Levente
Fedor Levente

Szőlész

Bárány Gábor
Bárány Gábor

Borász

team__0000_SzucsNemethZita
Szűcs-Németh Zita

Kereskedelmi ügyintéző (Belföld)

team__0002_MoreIldiko
Móré Ildikó

Kereskedelmi ügyintéző (Export)

team__0001_SturbanTothAnett
Sturbán-Tóth Anett

Pénzügyi ügyintéző

shiulette
Leskó Szabina

Marketing vezető

Olvass a jelenünkről

A világszinten is ismert Tokaji Borvidéken évszázadok óta kiemelkedő minőségű borok születnek. Az itt található terroir rengeteg lehetőséget rejt magában.

Ismerd meg jövőképünket

A világszinten is ismert Tokaji Borvidéken évszázadok óta kiemelkedő minőségű borok születnek. Az itt található terroir rengeteg lehetőséget rejt magában.