Borok

New Age

A „New Age” névre keresztelt könnyed, reduktív alapborainkat a mindennapokra hangoltuk. A citrusos Furmint és a virágos Hárslevelű szerelméből született meg szárazborunk, amíg félédes borunkban a kacér bájosság, azaz a Sárgamuskotály és a Hárslevelű kapott főszerepet.

New Age borok - Pajzos Tokaj
T-style furmint - Pajzos Tokaj

T-style

Tokaji „T” birtokboraink, a legkedveltebb termékeink közé tartoznak. A reduktív érlelésű lendületes, friss savakkal elkészített fajtaborainkból évente közel 100.000 palackot értékesítünk. A kategória két száraz fehérbora Tokaj legkedveltebb és legismertebb szőlőfajtájából, a Furmintból és a Hárslevelűből készül.

Selection

A dűlőszelektált „Selection” nagyboraink tökéletesen közvetítik a terroir jellegzetességeit. A riolittufa talajjal rendelkező, hűvösebb Megyer dűlőről származó tételekre az elegancia, a komplexitás, az ásványosság és a határozott savgerinc jellemző.

Selection hárs borok - Pajzos Tokaj
Tradition szamorodni - Pajzos Tokaj

Tradition Borkülönlegességek

„Tradition” boraink között a könnyedebb, jól fogyasztható Tokaji Borkülönlegességek foglalnak helyt. A modern ízvilághoz passzoló, hordóban érlelt, természetes édesborok frissek és gyümölcsösek. A korty lendületes, a hordófűszerek enyhék, így könnyen érhetők, mégis valódi élményt nyújtanak.

Legend Borkülönlegességek

A termékpiramisunk tetején elhelyezkedő „Legendás” Tokaji Borkülönlegességeinket csak a legkiemelkedőbb évjáratokban készítjük. A többszörösen díjnyertes, prémium minőségű tételek a „Pajzos stílus” hírvivői: elegancia, harmónia, tökéletes egyensúly jellemzi őket.

Legend borok - Pajzos Tokaj

Szakértelemmel összeállítva

Borválogatás